Atât de tare se bucură că a divorțat de el! Uite ce a făcut soția lui Slash când a aflat că divorțul a fost finalizat

Slash a divortat

Mariajul lui Slash, fostul chitarist al trupei Guns N’Roses, a luat sfârșit. La 53 de ani, rockerul este iar un om liber. Dacă acesta nu s-a manifestat în vreun fel, mai ales că are să-i plătească fostei sale soții suma de 6,6 milioane de dolari, nu la fel se poate spune despre fosta lui nevastă, Perla Hudson, care a dat o petrecere-monstru când a aflat că totul s-a finalizat.

Cei doi s-au separat în urmă cu patru ani, dar a durat ca toate actele să fie finalizate.

Recent, Perla, în vârstă de 43 de ani, a invitat la petrecerea sa de divorț toată spuma Hollywood-ului. Teme perecerii a fost ”divorțuri celebre”, așa că invitații s-au costumat în vedete care au divorțat, așa cum sunt Gwen Stefani și fostul soț, Sonny și Cher, Pamela Anderson și Tommy Lee.

Însăși vedeta serii s-a costumat în Zsa Zsa Gabor – adică într-un neglijeu roz și cu un decolteu impresionant – actriță care a divorțat de opt ori.

De atmosfera la petrecere s-a ocupat chiar fiul Perlei și al lui Slash, London, care la numai 16 ani are deja o trupă. Acesta, care a deschis recent și un concert unde pe scenă era tatăl său, a venit costumat în Tommy Lee, adică ”la bustul gol„ și cu tatuaje.

London are o relație bună cu ambii părinți, dar a vrut să arate că este alături de mama sa.

Și tortul de la petrecere a fost impresionant, înfățișând-o pe Perla cum își strivește soțul.

Shash e de două ori divorțat

Perla și Slash s-au căsătorit în octombrie 2001, dar în august 2010 au depus actele pentru divorț. S-au împăcat două luni mai târziu. În 2014, Perla i-a dat un ultimatum lui Slash, spunându-i să-și facă ordine în viață și să scape de dependențe. În fața unui astfel de ultimatum, artistul a depus el actele de divorț.

În afară de London, cei doi mai au un fiu de 14 ani, numit Cash.

Slash a mai fost căsătorit cu actrița și modelul Renee Suran, în perioada 1992 – 1997.

Vezi și Un actor cunoscut divorțează după doar 2 ani de căsnicie. O cântăreață a intrat pe fir

Citește și: