Această femeie slăbit aproape 70 de kilograme cu doar trei sfaturi de la un nutriționist. Iată care sunt!

slabit 70 kg

Să slăbești nu e deloc ușor, o știe orice femeie. E nevoie de foarte multă disciplină, determinare și concentrare. Totuși, nu e imposibil. Iar dovada vie e Amanda 'Mandie' Wood, o femeie de 37 de ani, care a reușit să dea jos aproape 70 de kilograme în doi ani, transformându-se total.

Totul a început în toamna lui 2015, când Mandie s-a săturat să se mai simtă invizibilă și obosită tot timpul. Ajunsese la 170 de kilograme și era un munte de om, la propriu. Știa că era momentul de cotitură și a decis să acționeze. A apelat la un nutriționist, iar acesta i-a dat doar trei sfaturi. Trei sfaturi care i-au schimbat complet viața.

3 reguli

Nutriționistul i-a sugerat ca 35% din totalul caloriilor să vină din carbohidrați, 25% din grăsimi și 40% din proteine. Într-adevăr, e vorba despre o schemă gândită doar pentru Mandie, însă ar trebui reținut acest echilibru: proteine, carbohidrați, grăsimi.

Al doilea sfat a ținut de sport, mișcare. După mai multe încercări nereușite la sală, în cele din urmă, Mandie a apelat la un instructor personal, 'o investiție', după cum admite femeia acum.

'Acum, să merg la sală a devenit una dintre activitățile mele săptămânale favorite', spune femeia.

Al treilea pas a fost să-și stabilească țeluri mici, realizabile, să facă pași mici în direcția dorită. 'Să slăbești 2 kilograme e realizabil, mult mai ușor de realizat decât să dai jos 90 de kilograme', explică ea.

2 kilograme date jos, cu încă 2, cu încă 2 și ești mai aproape de ținta finală. Principalul e să nu te dai bătut, explică femeia, care în prezent e schimbată total.

În final, Mandie a reușit să dea jos aproape 70 de kilograme. Ca orice om, a trișat, a greșit din când în când. Însă important e să-ți revii la următoarea masă, să te ierți și să mergi mai departe, nu să rămâi în acea zonă neagră, de greșeală constantă.

Foto: Instagram

Vezi și Are 52 de ani și arată excelent! Iată cu ce dietă neconvențională a slăbit o actriță celebră

Citește și: