Sinead O’Connor stârnește îngrijorări. Întotdeauna a fost o nonconformistă, dar acum chiar a sărit calul! Ce-a fost în stare să declare

Sinead O’Connor e rasista

Cântăreața Sinead OConnor, care recent s-a convertit la islam, îi îngrijorează pe fanii săi, părând din ce în ce mai instabilă. După ce i-a luat pe toți prin surprindere cu anunțul trecerii la islam, acum vedeta a făcut mai multe afirmații rasiste pe un cont de socializare.

'Îmi pare tare rău. Ceea ce voi spune e așa de rasist încât nu credeam că voi ajunge să simt așa ceva vreodată. Dar într-adevăr nu mai vreau să petrec timp cu oameni albi de acum înainte (dacă așa se numesc cei care nu sunt musulmani)', a scris ea pe Twitter, luând pe toată lumea prin surprindere.

'Niciodată, pentru niciun motiv din lume. Sunt de-a dreptul dezgustători!', a continuat cântăreața irlandeză în vârstă de 51 de ani.

Motivul incredibil pentru care și-a schimbat numele

Cunoscută critică a Bisericii Catolice, interpreta hitului 'Nothing Compares 2 U' și-a schimbat recent și numele, devenind Magda Davitt. A explicat și de ce a luat această decizie: ca să scape de blestemele părinților.

Vedeta, care a încercat să se sinucidă, a stat un timp internată la psihiatrie, mulți, pe rețelele des socializare, fiind de părere că ar trebui să mai treacă pe acolo, măcar o vreme.

Citește și: