Simona Halep a invitat-o pe ducesa Kate Middleton să o susţină la finala cu Serena Williams

Simona Halep a invitat-o pe ducesa Kate Middleton să o susţină la finala cu Serena Williams

Simona Halep a invitat-o pe Kate Middleton să vină să o susțină sâmbătă la finala de la Wimbledon, unde românca noastă va juca împtoriva Serenei William, buna prietenă a lui Meghan Markle.

 

Simona Halep a declarat într-o conferință de presă  că este fan ducesa de Cambridge și și-ar dori tare mult ca frumoasa Kate Middleton să vină în loja regală de la Wimbledon să o susțină, făcându-i ducesei astfel o invitație indirectă, potrivit publicației britanice Evening Standard.

Fostul lider mondial s-a prezentat foarte relaxată la conferinţa de presă şi intrat în jocul jurnaliştilor. Simona a fost întrebată de ce membru al Familiei Regale i-ar plăcea să fie susţinută şi sportiva noastră a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că o preferă pe Kate.

'Kate. Îmi place de ea. E foarte special să poţi să joci în finala Wimbledon, e uimitor', a declarat Simona Halep la conferinţa de presă, citată de Evening Standard.

Celebra româncă  se pregăteşte pentru un moment special în cariera ei, prima sa finală la Wimbledon.La marele meci şi-au anunţat prezenţa numeroase personalităţi, printre care şi membrii Familiei Regale. Printre ele, Meghan Markle şi Kate Middleton, soţiile prinţilor Harry şi William.

 

Citește și: