Vedeta a făcut anunțul printr-o postare pe pagina sa de Facebook: „Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn.

Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine”, a scris ea pe Facebook.

Simona Gherghe a intrat în concediu de materniate în luna martie a acestui an. Locul ei a fost luat de Cristina Cioran. Emisiunea este în prezent în vacanță, dar va continua, a dat asigurări vedeta, care se află încă în concediu postnatal.

Locul îi va fi luat de Mirela Vaida

Locul Simonei Gherghe la pupitrul emisiunii va fi luat de Mirela Vaida. „Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a declarat vaida, după ce a primit propunerea.

Va avea o altă emisiune, la același post

După ce acesta se va termina, va reveni pe micul ecran, tot la Antena 1. ”Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea!

Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada 🙂 Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!”, a încheiat vedeta postarea.

Vezi și Simona Gherghe a născut. Vedeta Antena 1 a devenit mamă a doua oară

Citește și: