Simon Cowell și  Robbie Wiliams, s-au ridicat în picioare la finalul momentului artistului, iar Ouatu a căzut în genunchi şi a mulţumit prin gesturi publicului, care l-a aplaudat minute-n şir, încântat de vocea contratenorului.

Ai intrat pe scenă, ai atras atenția tuturor. Prestația ta a fost absolut uimitoare. Bravo!”, l-a lăudat Louis Tomlinson.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la biserică fără soțul ei. Starea de sănătate a prințului Philip s-ar fi agravat. Medicii i-au dat un pronostic sumbru

Cezar Ouatu a spus de data aceasta, că este doar italian

„Ocupă-ți scaunul acum”, i-a spus Ayda Williams, confirmându-i astfel că se numără printre concurenții aleși pentru faza următoare.

Însă, deși după prima apariție i-a supărat pe români, spunând că s-a născut în România, dar a crescut în Italia, acum Cezar nu a mai pomenit nimic despre țara lui natală, ci a spus direct că este din Italia, ce a iscat din nou controverse aprinse în rândul românilor.

„Sunt Cezar Ouatu, am 38 de ani și sunt din Italia”, a spus Cezar.

 

În a doua etapă a show-ului „X Factor“ din Marea Britanie, în care doar şase dintre cei mai buni concurenţi ai unei categorii trec mai departe.

 

Citește și: