A ajuns la spital, după ce a suferit un accident în curtea casei sale. Vedeta de 60 de ani va suporta o operație

Simon Cowell a suferit un accident si urmeaza sa fie operat

Celebrul prezentator de televiziune Simon Cowell, producător muzical, a ajuns la spital, după ce s-a accidentat la spate, în timp ce testa o bicicletă electrică în curtea casei sale din Malibu, California.

Cowell, jurat al show-ului „America’s Got Talent', a fost spitalizat sâmbătă după-amiază.

Producătorul în vârstă de 60 de ani urmează să fie operat.

„Simon a căzut, sâmbătă după-amiază, în timp ce îşi testa noua bicicletă electrică în grădina casei lui din Malibu', a transmis un purtător de cuvânt. „S-a accidentat la spate şi a fost dus la spital. Este bine, sub observaţie', a mai spus acesta, menționând că Simon Cowell va fi operat.

În 2018, britanicul Simon Cowell, producător muzical şi de televiziune, cunoscut pentru rolul de jurat al programului „American Idol', creator al emisiunilor „The X Factor', „Americas Got Talent' şi „Britains Got Talent', a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

El a fost, timp de nouă ani, începând cu 2001, jurat al emisiunii-concurs „American Idol'. A lansat apoi „The X Factor' în Marea Britanie şi SUA şi variantele britanică şi americană a „Got Talent'. Tot el a pus bazele trupelor One Direction şi Fifth Harmony, care au intrat în portofoliul casei sale de discuri Syco.

Vezi și Teo Trandafir, implicată într-un accident rutier. Care e starea de sănătate a vedetei

Citește și:

Sean Penn a confirmat căsătoria cu tinerica de 28 de ani. Actorul vorbește despre avantajele nunții în pandemie

S-a aflat care sunt primii concurenți de la Ferma, cu Mihaela Rădulescu