Silvia Chifiriuc, mamă la aproape 40 de ani. Cum a convins-o Petre Roman să-i facă un copil

Silvia Chifiriuc, mamă la aproape 40 de ani. Cum a convins-o Petre Roman să-i facă un copil

Cântăreața Silvia Chifiriuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Petre Roman, iar cei doi sunt fericiții părinți ai unui băiețel despre care artista a vorbit pentru prima dată.

 

În urmă cu nouă ani, Petre Roman şi Silvia au ţinut prima pagină a tabloidelor după ce şi-au anunțat nunta. La acea vreme, fostul premier era căsătorit, iar soţia sa, Mioara Roman nu a primit cu uşurinţă vestea. Cu toate acestea, ei s-au căsătorit în vara lui 2009 și, de atunci, cei doi au un mariaj fericit și par că se iubesc ca în prima zi.

Silvia (46 de ani) a vorbit pentru prima dată despre băiețelul lor, Petruș (9 ani), în emisiunea „Vorbește lumea'. Aceasta susține că nu regretă deloc faptul că a devenit mamă la aproape 40 de ani. „Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul. Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu', a povestit Silva.

Citește și: Relația dintre Smiley și Gina Pistol devine tot mai serioasă. Artistul a convins-o pe blondă să facă marele pas

Petre Roman a convins-o să facă copil

Artista a dezvăluit că a devenit mamă la o vârstă așa târzie pentru că ea și-a descoperit marea iubire după 30 ani, referindu-se la Petre Roman. „Pentru mine a fost ceva foarte special. Eram în drum spre Sinaia și Petre mi-a zis: „Tu tot o să faci un copil cu mine. A fost prima dată când am auzit asta  și m-a impresionat', a povestit ea, precizând că în alte relații nu s-a gândit că ar vrea să devină mamă.

„În alte relații nu m-am gândit. S-a întâmplat să rămân însărcinată și nu am vrut. Dacă aș relua viața, m-aș proteja mai mai mult. Fiind tânără…știți cum e, tinerețea vine cu valurile ei. E superbă, dar sunt și părți de care nu prea ținem cont. Aș avea mai multă grijă de mine ca să nu ajung la acele momente greu de depășit. Nu e ușor să faci o intervenție și să renunți la o sarcină.  Și nu a fost daor una. A trebuit să renunț la mai multe sarcini. Am învățat din experiențele vieții', a mărturisit soția lui Petre Roman.

„Am vrut să simt cu adevărat  că-mi doresc acest lucru. Că pot să mă dedic cu totul și cred că am făcut ceea ce era mai bine pentru mine și pentru familia mea', a mai spus ea.

Silvia a povestit că până la relație cu Petre Roman nu a simtit niciodată că este pregătită cu adevărat pentru un copil, dar soțul ei a fost extrem de fericit să devină tată de băiat.  Acum, Silvia Chifiriuc susține că îl „sufocă' cu dragoste pe băiețelul ei și că este o mămică extrem de grijulie: „Băiețelului nu-i place, îmi zice să nu mai stau toată ziua cu el. Eu sunt foarte lipicioasă de felul meu. Sunt drăgăstoasă și poate îl sufoc uneori cu iubirea asta'.

Citește și: