Și nasul poate crește în sarcină, susține modelul Chrissy Teigen | VIDEO

nasul creste in sarcina

Modelul Chrissy Teigen se vaită de faptul că nasul i-a crescut în sarcină, devenind de nerecunoscut. Soția lui John Legend e pe ultima sută de metri a sarcinii, ea urmând să nască în câteva săptămâni.  

Modelul în vârstă de 32 de ani va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiat. Vedeta, care într-adevăr a luat proporții, susține că a observat schimbarea în ultimele trei luni de sarcină.

Zilele trecute, Chrissy a postat pe Twitter o înregistrare în care se vede atât ea, cât și soțul ei, care dansează pe melodia ”Single ladies”, a cântăreței Beyonce. Vedeta se amuză teribil de mișcările făcute de John Legend.

La scurtă vreme după ce a postat înregistrarea, Chrissy a revenit cu un comentariu: ”La naiba, sarcina mi-a făcut nasul gigantic. Nasul meu are propriul indice de masă corporală (BMI). Cum să te îngrași la nas? E fascinant!”.

Chrissy și John, care s-au căsătorit în 2013, au anunțat că așteaptă încă un copil (ei mai având o fetișă de 2 ani, Luna) în luna noiembrie a anului trecut. Vestea cea mare a fost dată pe Instagram. În filmulețul postat Luna arăta către burtica mamei ei, strigând ”Bebeluș! Bebeluș!”.

Foto: Instagram

Vezi și Soția unui cântăreț celebru recunoaște că-și pune lacrimi false la concertele lui. Iată de ce procedează așa

Citește și:

Loading...