Și-a mințit soția și cei trei copii că e pe moarte, ca să poată să se căsătorească din nou: ”Avea lacrimi în ochi când le-a spus copiilor”

bigam

Michael Eels, de 59 de ani, din Eastbourne, Marea Britanie, le-a spus soției, celor trei copii și socrilor, în 2009, că e bolnav de cancer în stadiu terminal și că mai are doar câteva luni de trăit. O minciună sfruntată, menită să-i redea libertatea, pentru a se putea căsători cu altă femeie și a începe o viață nouă, fără a da socoteală pentru faptele sale.

 

”Avea lacrimi în ochi și ne-a spus că mai avea de trăit trei sau patru luni. Aveam cam 10 ani atunci și eram devastată. Să spui așa o minciună copilului tău este pur și simplu dezgustător”, povestește unul dintre copiii lui Michael, Hannah, acum în vârstă de 19 ani.

 

”Le-a spus părinților mei că moare de cancer și a izbucnit în lacrimi. Le-a spus copiilor (că va muri), când eram într-o vacanță”, își amintește prima soție, Andrea Etheridge-Eels, în vârstă de 58 de ani.

 

După tot acest circ ieftin, bărbatul, care era sănătos tun, a plecat la peste 500 de kilometri de casă, chipurile într-un centru paliativ, unde să fie îngrijit în ultimele luni ale vieții sale. Soția îi trimitea periodic bani, deși avea de întreținut singură trei copii. A fost nevoită în mai multe rânduri chiar să vândă obiecte din casă pentru a-și ajuta soțul. A cheltuit și întreaga moștenire lăsată de părinți pentru a fi sigură că soțul ei își trăiește fără lipsuri ultimele zile.

Viață dublă de bigot cu acte în regulă

 

Numai că în tot acest timp, Michael se căsătorise cu Sally Howard, pe care o cunoscuse pe Internet. A împrumutat de la tatăl acesteia bani de nuntă și s-a căsătorit a doua oară, deși nu a divorțat. Sally a fost cea care a găsit, peste ani, o felicitare de la Andrea, cealaltă soție, moment în care a încercat să ia legătura cu aceasta. I-a scris pe Facebook, în 2013, însă, timp de trei ani, nu a primit niciun răspuns, pentru că Andrea iși verifica foarte rar contul de Facebook.

Abia în 2016, când Andrea a găsit mesajul, cele două femei au reușit să se întâlnească.

cele doua sotii

 

După ce au trecut peste șocul inițial, s-au simpatizat instantaneu. Niciuna, însă, nu mai avea vreun sentiment față de Michael. Au anunțat poliția, iar anul acesta, de Sf. Valentin, bărbatul a ajuns la pușcărie, unde va petrece trei luni. În plus, acesta trebuie să plătească ambelor femei câte 1.000 de lire sterline. Puțin, prea puțin pentru câtă suferință a cauzat celor două femei pe care le-a luat de soții.

Vezi și Incredibil! Un tată a fost acuzat de pedofilie deși nu a greșit cu nimic. Pur și simplu s-a trezit cu poliția la ușă. Cum a fost posibil

Citește și: