Modul inedit în care un bărbat și-a informat iubita că știe că l-a înșelat. Gestul lui a ajuns cunoscut în toată lumea

si-a intampinat iubita cu o pancarta pe care scria Stiu ca m-ai inselat

Un bărbat din Australia, care nu se știe pe ce cale a aflat că iubita l-a înșelat, a căutat un mod creativ de a o informa pe aceasta că știe adevărul, chiar de la distanță. Și a găsit modelitatea perfectă, care l-a transformat peste noapte în vedetă.

Ajuns la aeroport pentru a o aștepta, acesta a scris pe un semnn următorul mesaj, pe care iubita să-l vadă de la distanță: 'Știu că m-ai înșelat'. Numai că nu doar iubita putea să-l vadă, ci toți cei care treceau pe lângă el. Iar una dintre aceste persoane l-a și foografiat, instantaneul viralizându-se imediat.

stiu ca m-ai inselat

În fotografie apare un bărbat care nu are, deși te-ai aștepta, o atitudine umilă, de învins. Bărbatul, a cărui identitate a rămas necunoscută, pare mai degrabă mândru de găselnița sa.

Cât despre iubita care a călcat pe alături, nu se știe dacă a ajuns în aeroport sau cum a recționat la vederea pancartei.

Cert este că fotografia, distribuită pe Twitter, s-a ales cu sute de comentarii și peste 75.000 de aprecieri. Prin urmare, dacă iubita n-a apreciat gestul bărbatului, măcar internauții au considerat că bărbatul a procedat ingenios.

Vezi și Ce-ai face dacă ai găsi cardul bancar al unei prințese? I s-a întâmplat unui prezentator TV. Iată cum a procedat

Citește și: