Sharon Stone, apariție de senzație. La 60 de ani, arată ca la 40 de ani

Sharon Stone, apariție de senzație. La 60 de ani, arată ca la 40 de ani

Sharon Stone are 60 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Este mama a trei copii și lucrează, în prezent, la patru filme, iar la ultima ei apariție a atras toate privirile.

Frumoasa actriță a fost surprinsă, marți, pe aeroportul LAX, din Los Angeles, într-o formă de zile mari. Îmbrăcată casual,  într-o pereche de blugi albi și un tricou, în teneși și aproape nemachiată, cu o pereche de ochelari aviator, Sharon este toată un zâmbet și pare mai degrabă o tinerică, extrem de relaxată.

Deși pe chipul ei se văd câteva riduri, actrița a îmbătrânit totuși într-un mod foarte frumos. Sharon susține că nu este adepta operațiilor estetice însă folosește pentru ten cele mai scumpe creme. Mai mult, pentru a se menține în formă, ea face în fiecare zi multe exerciții fizice.

Citește și:  Meghan Markle comparată iar cu Lady Di. Gestul cu care i-a impresionat pe britanici. A devenit „ducesa inimilor'

Sharon Stone lucrează, în prezent, la patru filme

Actrița susține că nu consumă decât alimente cu indice glicemic scăzut, cum ar fi morcovi cruzi, varză, roşii, broccoli, mere, prune, quinoa. Evită dulciurile, mănâncă doar ciocolată neagră și a înlocuit cafeaua cu ceaiul verde.

Starul din „The Total Recall' lucrează, în prezent, la patru filme, printre care drama „What About Love' și într-un fim de Martin Scorsese.

Sharon Stone  e una dintre cele mai în vogă actrițe americane din anii  ’90  și a devenit celebră după apariția în „Basic Instinct' (1992). Ea a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg, între 1984-1990, şi cu ziaristul Phil Bronstein, între 1998-2000.  Ea are trei copii adoptaţi, Roan (15 ani), Laird (10 ani) şi Quinn (9 ani).

Citește și: