Problemele nu se mai termină pentru o vedetă Beverly Hills 90210. Poză sfâșietoare de pe patul de spital. Shannon Doherty a fost operată

Shannon Doherty a fost operata

Pentru actrița Shannen Doherty problemele par să nu se mai termine. După ce în 2015 a fost diagnosticată cu cancer mamar, doi ani mai târziu fiind informată că boala a intrat în remisie, iat-o din nou pe patul de spital. Shannon Doherty a fost operată.

Vedeta în vârstă de 47 de ani și-a petrecut weekendul în spital. Alături i-a fost, ca de obicei, mama ei.

Cum duminică americanii au sărbătorit Ziua Mamei, Shannon a postat online o poză cu mama ei, încercând să-i aducă astfel un omagiu. Numai că instantaneul a sfașiat inimile fanilor, pentru că în el poate fi văzută și actrița, pe patul de spital.

Chipul lui Shannon trădează suferința, durerea, în timp ce mama ei încearcă să o consoleze, să-i fie alături.

'O Zi a Mamei fericită, mamă! Te aduc în cele mai bune (sic!) locuri… mâncare de spital… bun… Te iubesc! Mulțumesc că-mi ești tot timpul alături. Aș scrie mai mult, dar calmantele își fac efectul', a scris ea pe Instagram.

Nu se știe care a fost motivul pentru care Shannon a ajuns iar în spital. Acum câteva zile, însă, fosta vedetă din 'Beverly Hills 90210' a anunțat că va fi supusă unei operații, pentru care a și donat sânge în avans. Nu a dat însă amănunte legat de aceasta.

Se știe însă că, în 2015, vedeta a suferit o mastectomie, așa că cel mai probabil această nouă operație este una de reconstrucție a sânului.

Foto: Instagram

Citește și: