Shannen Doherty, în lacrimi! Dezvăluiri sfâșietoare despre lupta împotriva cancerului

Shannen Doherty, în lacrimi! Dezvăluiri sfâșietoare despre lupta împotriva cancerului

În 2015, actrița americană Shannen Doherty, celebra Brenda din  ”Beverly Hills 90210”, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ea a trecut printr-un adevărat coșmar și clipe foarte dureroase în ultimii doi ani, iar până la urmă a reușit să învingă boala. Cu toate acestea, actrița a făcut recent dezvăluiri sfâșietoare.

Frumoasa actriță și-a documentat fanii cu fiecare detaliu despre lupta pe care a dus-o împotriva cancerului, iar pentru a marca Luna Mondială de Luptă împotriva cancerului de sân, Doherty a postat pe Instagram o imagine cu ea, în lacrimi, din prima zi în care a început chimioterapia. Mai mult, actrița a făcut dezvăluiri sfâșietoare, spunând că cel mai traumatizant moment a fost cel în care a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară. Ea  a anunțat pe 30 aprilie că a învins boala, cancerul a intrat în remisiune, însă susține că aceasta boala o va „urmări” toată viața, fiind nevoită să-și facă analize perioadice și să treacă prin diverese emoții, de aceea se emoționează de fiecare dată când vorbește despre cancer și izbucnește în lacrimi.

Citește și: Andreea Marin, pentru prima dată alături de iubit, la un eveniment

Cel mai greu i-a fost când a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară

„Această imagine e foarte personală pentru mine. Începeam chimioterapia. Foloseam o cască care răcește scalpul în speranța că n-o să-mi pierd părul,  dar mi-au căzut smocuri întregi. M-am simțit rău și m-am pierdut pe mine. Am câștigat oameni și am pierdut oameni. Am fost slabă și am fost puternică. M-am simțit urâtă deși, în interior, m-am simțit mai frumoasă ca niciodată. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri, ca și cum ar fi fost acum câteva minute. Cancerul are atât de multe faze: șoc, negare, acceptare, furie, resentimente, răzvrătire, frică, apreciere, frumusețe. Remisiune. Chiar și în acest punct fazele continuă să vină. Cancerul e cu tine mereu. Cei care au trecut prin asta știu că și dacă ai învins cancerul, tot te afectează, într-un mod bun dar și într-un mod rău. Treci în continuare prin acel carusel de emoții. Tot ai nevoie de susținere și dragoste. Și totuși te agăți de viață și trăiești, trăiești, trăiești”, a scris Shannen.

Cu toate acestea, celebra Brenda și-a revenit complet după trauma pe care a trăit-o în lupta cu cancerul și se bucură din plin de a doua ei șansă la viață. După ce a stat aproape două luni prin vacanțe în care s-a bucurat cât mai mult de prezenta familiei ei și a soțului ei iubitor și grijuliu, ce  i-au fost alături în lupta necruțătoare împotriva acestei boli, ea a decis să numai stea pe bară și s-a pus pe treabă. Shannen Doherty a început filmările la serialul „Heathers”, ce va fi lansat în ianuarie 2018, și este făcută după celebrul film  „Şcoala tinerilor asasini”, ce a făcut furori în anii `90.

Transformarea prin care a trecut de când s-a vindecat

Citește și: