Shannen Doherty a dezvăluit în luna februarie că i-a revenit cancerul la sân după ce intrase în remisie în 2017. Actrița, care a devenit celebră pentru rolul  Brendei din Beverly Hills 90210, continuă să posteze imagini cu ea pe rețelele de socializare, în care arată cum o schimbă boala.

Frumoasa actriță, în vârstă de 48 de ani, a povestit cum e viața ei de când a aflat că are cancer în fază terminală și că mai are puțin de trăit.

Vedeta încearcă să rămână optimistă și se bucură cât de mult poate în fiecare zi, fiind în permanență înconjurată de familie și prieteni. Alături de ea, se pare că a petrecut câteva zile și celebra actriță, Sarah Michelle Gellar, de care o leagă o lungă și frumoasă prietenie. Deși zâmbește, boala a început să pună stăpânire pe trupul ei și pare din ce în ce mai slăbită.

Shannen-alaturi-de-o-prietenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

I-a spus soțului ei că în cinci ani va muri

Vestea tristă dată de Shannen Doherty că boala a recidivat a șocat pe toată lumea. Actriță a mărturisit că a fost diagnosticată din nou cu  cancer mamar, în stadiul IV, la începutul lunii februarie, în cadrul emisiunii „Good Morning America’.

Doherty a izbucnit în lacrimi la TV și a povestit că starea ei s-a agravat și din cauza stresului de pe urma procesului pe care îl duce împotriva unei firme de asigurări care nu vrea să-i plătească integral despăgubiri, după ce casa ei a fost arsă în incendiile de vegetație din California, în 2018.

Starul din Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre cancer. Cum arată acum actrițaeverly Hills 90210 a fost prima dată diagnosticată cu cancer la sân, în anul 2015. De atunci, a dus o luptă continuă în fața bolii și pagina ei de Instagram s-a transformat într-un jurnal virtual, în care își informa fanii despre etapele prin care trece și cum face față tratementului, mărturisind că îi este foarte frică de această boală și că suferă de anxietate.

Ea a recunoscut că de mare ajutor și un adevărat sprijin în toată această perioadă traumatizantă au fost mama și soțul ei. În plus, Shannen a precizat că își aduce aminte clar ce i-a spus soțului ei, fotograful și producătorul Kurt Iswarienko, la scurt timp după ce a primit cruntul diagnostic.

“I-am spus: Trebuie să te bucuri de fiecare secundă pe care o mai ai cu mine pentru că eu în cinci ani voi muri”, a povestit Shannen la într-un interviu pentru “Entertainment Tonight”, precizând că au izbucnit amândoi în lacrimi. Din păcate, la cinci ani de atunci, actrița a descoperit că boala a recidivat, iar de data aceasta este în fază terminală.

Citește și:

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a luat o decizie radicală. Va renunța la… „Nu mă mai regăsesc deloc”

El e cântărețul de la noi, desfigurat de operațiile estetice: ”Parcă ai ieșit de la reșapat”