Shakira rămâne fără voce? Are nevoie de cel mai bun chirurg din lume

Shakira probleme corzi vocale

Cântăreța Shakira și-a amânat întreg tuneul din 2018, concert după concert. Dacă la început toată lumea a crezut că e vorba despre o problemă minoră, acum e clar că se întâmplă ceva mult mai grav, din moment ce artista a luat deja legătura cu cel mai bun chirurg din lume.

De altfel, Shakira a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale, acesta fiind motivul anulării concertelor.

Iar recent aceasta a mers la un consult la chirurgul ORL Steven M. Zeitels, considerat a fi cel mai bun din lume. El a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith.

Operația pe care Shakira trebuie să o suporte este una care se realizează sub anestezie generală, iar în urma ei vocea poate suferi modificări. Adele, oprată în 2011, a mărturisit că timbrul ei a suferit modificări.

Shakira nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, ea având, conform presei, probleme de mariaj cu Gerard Pique. Recent, ea a fost văzută certându-se cu soțul său într-un restaurant.

Iar problemele frumoase din Columbia nu se opresc aici. În presă au apărut informații conform cărora ar fi suspectă de fraudă fiscală, în scandalul ”Paradise papers”, alături de alte vedete, precum Nicole Kidman sau Madonna.

Citește și despre altă artistă cu probleme la corzile vocale.

Foto: Hepta