Sfaturi de la doctorul Virgil Musta. Cum să prevenim infectarea cu COVID-19 după 15 mai

apelul doctorului Virgil Musta catre medici

Virgil Musta, celebrul medic de la Timișoara care a obținut rezultate extraordinare în lupta împotriva virusului COVID-19, vine cu noi sfaturi importante pentru oameni prin care îi învață cum ar putea să evite infectarea cu coronavirus după 15 mai.

Doctorul a fost invitat  în emisiune La Măruță  de la PRO TV, unde a vorbit  printre videocall despre cele mai noi studii și despre informații legate de măsurile de relaxare preconizate după data de 15 mai.

„În ultimul timp au apărut tot mai multe studii și date legate de o complicație care apare la acestă boală și anume: tromboză la nivelul organelor principale din corp', a declarat medicul.

„Nu aș recomanda o automedicație și dacă pot face rost de anumite medicamente care se folosesc în acest trament ele sunt destul de toxice și nu sunt recomandate să fie admistrate fără o prescripție medicală(…). Eu le recomand doar să respecte toate regulile de a preveni boala și să ducă o viață sănătoasă pentru a avea un organism rezitent. Dacă organismul este rezistent, chiar dacă faci boala, o duci pe picioare! Pentru asta trebuie să te hrănești sănătos, să nu faci abuz de dulciuri, să nu faci abuz de mâncarea de calitate slabă și să faci mișcare.', a mai spus acesta.

Citește și: