Sfatul pe care i l-a dat, cu ani în urmă, Elizabeth Taylor lui Marilyn Monroe. Din păcate, nu a mai apucat să-l pună în practică

sfatul pe care i l-a dat Elizabeth Taylor lui Marilyn Monroe

Cu ani în urmă, când Marilyn Monroe trăia și era la apogeul carierei, presa vremii scria că aceasta se ura de moarte cu Elizabeth Taylor, și ea pe val la acea vreme. Însă lucrurile stăteau cu totul altfel între cele două.

Într-o carte recent apărută, ”Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon”, autorul, Charles Casillo, arată că între cele două a existat o relație specială. Cele două sex-simboluri ale anilor 50 – 60 nu se considerau rivale. Doar presa încerca să bage zâzanie, pentru a avea ce scrie.

Acesta amintește de un incident din 1962, când se filma celebrul film ”Cleopatra”. Atunci, studioul Century Fox a concendiat-o pe Marilyn, din cauza nenumăratelor absențe.

Inițial, Marilyn a crezut că Century Fox a sacrificat-o, pentru a folosi banii pentru a termina filmul, pentru că studioul intrase într-un impas financiar. 20 de ani mai târziu, Elizabeth Taylor mărturisea unei prietene că a luat atunci legătura cu Marilyn, oferindu-i sprijinul său. I-a spus atunci că, dacă nu va fi reangajată Marilyn, renunță la film, deși avea rolul principal, în semn de solidaritate.

”Marilyn a fost foarte mișcată de bunătatea lui Liz, dar nu a vrut să înrăutățească lucrurile pentru niciuna dintre ele”, se arată în carte. Prin urmare, a refuzat generoasa ofertă a lui Liz Taylor.

Tot atunci, Liza Taylor i-a dat lui Marilyn Monroe un sfat: ”Indiferent ce se scrie despre mine, niciodată nu neg sau dezmint. Niciodată nu confirm. Doar zâmbesc și merg mai departe”. Din păcate, însă, Marilyn nu a trăit suficient pentru a pune în practică acest sfat.

Vezi și Dieta lui Marilyn Monroe. Ce înghițea actrița în fiecare dimineață pe stomacul gol pentru a-și menține o siluetă de invidiat

Citește și:

Loading...