În sfârșit, prințul Harry s-a decis să facă marele pas. Roșcovanul familiei regale se pregătește să meargă la altar

În sfârșit, prințul Harry s-a decis să facă marele pas. Roșcovanul familiei regale se pregătește să meargă la altar

Prințul Harry este mai convins ca niciodată că frumoasa actriță americană Meghan Markle este sufletul lui pereche și a decis să facă marele pas.

 

Potrivit revistei US Weekly, prințul Harry și Meghan au fost plecați într-o vacanță de trei săptămâni în Bostswana, unde au sărbătorit ziua actriței, care a împlinit 36 de ani. În plus, se pare că Harry a profitat de ocazie și a decis să facă ziua iubitei lui și mai specială și, în sfârșit, i-a pus marea întrebare dacă vrea să devină soția lui, deși se zvonea că aceștia s-ar fi logodit încă de anul trecut.

Citește și: Viața micului prinț George, în pericol. Ce se intâmplă la școala unde învață băiețelul regal

A cerut-o în căsătorie în Botswana

Potrivit unor surse apropiate mezinului casei regale, Harry a organizat o mică petrecere surpriză pentru iubita lui de ziua ei, pe 4 august. Ei au mers la un grătar la un prieten de-al lui Harry unde s-au bucurat de mâncare și muzică locală. „Meghan a fost foarte impresionată de surpriza prințului”, a spus sursa, precizând că actrița a rămas fără cuvinte.

Însă, propunerea în căsătorie a fost cu mult mai impresionantă. Pentru Harry a contat foarte mult, atât data, cât și locul. Luna august are o semnificație aparte pentru el, fiind luna în care a murit mama lui. Prietenii lui susțin că el a decis să o ceară pe Meghan în luna august, ca această să-i aducă și puțină bucurie.

 

De altfel, casa regală i-a interzis lui Meghan Markle să mai vorbească în public despre relația ei cu Harry, după ce actrița a acordat un interviu în revista Vanity Fair în care a vorbit deschis despre prinț, spunând că este foarte îndrăgostită de roșcovan și că niciodată nu a fost mai fericită de atât.

Citește și:

Loading...