Serialul „Dragoste infinită” a ajuns la final. Cum se termină povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan

Serialul „Dragoste infinită” a ajuns la final. Cum se termină povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan

Serialul fenomen „Dragoste infinită' a ajuns la finală. Povestea de dragoste din Kemal și Nihan a cucerit inimile româniilor și a fost urmărită de aceștia cu sufletul la gură timp de patru luni, iar în această seară telespectatorii vor urmări pe Kanal D, ultimul episod al serialului.

Dacă până acum îndrăgiții Kemal și Nihan au luptat fără încetare pentru a fi împreună, iată că destinul îi pune în fața celei mai grele încercări. Deși au devenit o familie, așa cum și-au dorit întotdeauna, cei doi îndrăgostiți trebuie să poarte o ultimă luptă în fața destinului.

Citește și: Unde își petrec starurile vacanța de vară. Află ce vedetă vrea să vină în România

Kemal primește lovitură după lovitură

După răpirea fetiței lor de către Emir, Nihan și Kemal și-au învățat lecția. Ei plănuiesc să plece din țară, departe de Emir, astfel încât familia lor să fie ferită de toate nenorocirile pe care familia Kozcuoglu le-ar mai putea provoca. Emir este dispus să faca orice pentru a rămâne în libertate, chiar să renunțe la Nihan. Kemal, în schimb, nu se teme pentru viața lui pe care este dispus să o piardă pentru iubita lui soție și frumoasa lor fiică.

Nihan este răpită

Planul familiei Soydere este dat însă, peste cap, atunci când Emir intră în actiune. Aflați pe punctul de plecare, Nihan este răpită din aeroport.

Kemal primește lovitură după lovitură. După Nihan, Zeynep, Zehir și Ayhan sunt sechestrați de către oamenii lui Emir, totul pentru a-i produce suferință rivalului său și pentru a-și negocia libertatea'. Kemal este pus în situația de a face câteva alegeri vitale!

Citește și: