Altele în locul ei ar fi intrat în pământ de rușine! Nu și Serena Williams. În ce ipostază stânjenitoare a fost prinsă sportiva

Serena Williams prinsa cu lenjeria intima la vedere

E nevoie de o mare tărie de caracter să ajungi acolo unde a reușit Serena Williams. Dacă ești timidă și-ți pasă de ce spun și gândesc toți din jurul tău, cu siguranță nu vei ajunge la performanețele Serenei Williams. În plus, sportiva a fost greu încercată și când a dat naștere fiicei sale, Alexis.

Cu siguranță este o femeie puternică, și fizic și psihic, și a demonstrat-o încă o dată recent. Sportiva, o femeie împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, ea fiind căsătorită și mamă, a avut un moment gen 'Marilyn Monroe' pe stradă. Cămașa lungă pe care o purta, una lansată chiar de ea, a dezvelit, la un moment dat, mai mult decât trebuia, ajutată fiind și de vânt, astfel că nu doar unul dintre picioarele vedetei a ajuns vizibil în toată măreția sa, ci chiar și desuurile Serenei.

Totul s-a întâmplat miercuri, pe o stradă din New York. Nu doar că toți trecătorii și apoi cititorii de tabloide au văzut lenjeria albă a vedetei, dar au observat și că era destul de decoltată și sexy.

Serena, însă, a rămas impasibilă, nederanjată că natura i-a jucat o festă.

Asta, deși e departe de măsura zero, a modelelor, iar corpul ei musculos nu place tuturor.

Cu un zâmbet deloc fals, vedeta a continuat să pășească, iar atitudinea sa a nu a scăpat neobservată. Deja presa americană scrie că nu puține femei își vor cumpăra această cămașă cu inimioare, care costă 100 de dolari, în speranța că vor avea și ele momentul lor de glorie.

Chiar dacă nu pentru corpul ei a devenit celebră, ci grație unei munci titanice, Serena crede în steaua ei, așa că anul trecut a lansat o linie vestimentară. Adesea, e modelul propriilor creații, realizate pentru femei cu corpuri de toate felurile, dar sigur cu atitudine.

De fapt, Serena declară că piesele lansate de ea sunt inspirate atât de feminitate, cât și de putere, forță. 'Cine spune că nu le poți avea pe amândouă, în același timp?„, întreabă ea retoric.

Vezi și Serena Williams, nou pictorial provocator. Așa se îmbracă atunci când se joacă cu fiica ei?

Citește și: