Serena Williams explică de ce tatăl ei nu a condus-o la altar. A anunțat-o cu doar o oră înainte de nuntă

Serena Williams nu a fost condusa de tata la altar

În noiembrie 2017, Seerena Williams se căsătorea cu Alexis Ohanian, la câteva luni de la venirea pe lume a copilului celor doi. Pentru tenismenă era, fără îndoială, cea mai fericită zi. Însa ceva a umbrit-o: tatăl ei nu a condus-o la altar.

Acum, vedeta a vorbit pe acest subiect, explicând cum au stat lucrurile. ”Era in New orleans, avea un costum și știu că era nerăbdător. Dar apoi mi-a scris un mesaj în care mi-a zis: <<Serena, nu vreau să te superi pe mine, dar pur și simplu nu te pot conduce la altar. Nu mai sunt eu. Sunt prea emoționat…>>”.

Dezvăluirile au fost făcute chiar de Serena, într-un documentar. ”Dacă nu vrea să fie acolo, în fața unei mulțimi de oameni, înțeleg perfect”, a mai spus Serena, obișnuită să fie mereu în centrul atenției. Vedeta a mai spus că înțelege că nu toți indivizii se simt confortabil în public, când toți ochii sunt ațintiți spre ei.

Documentarul a fost difuzat exact într-un moment în care s-a anunțat că logodnica prințului Harry, Meghan Markle, nu va fi condusă de tatăl ei la altar. Acesta a fost operat pe inimă și va mai rămâne câteva zile în spital.

Foto: Hepta

Vezi și Cum s-au cunoscut Serena Williams și soțul ei: Un iepure devorat de un leopard i-a unit

Citește și:

Loading...