Sendvişuri de bezea

Ingrediente:
Pentru cremă:
►250 g mascarpone
►2 ouă
Pentru bezele:
►2 albuşuri
►un praf sare
►80 g zahăr tos
►80 g zahăr pudră
Pentru decor:
►50 g ciocolată
1. Pentru bezele, albuşurile cu un praf de sare se bat foarte bine şi, când spuma începe să se formeze, se adaugă zahărul pudră, în ploaie, de mai multe ori. Când s-a format spuma, se adaugă zahărul tos şi se amestecă uşor.
2. În tava de copt tapetată cu hârtie se eliberează cu poşul mici grămăjoare de spumă. Se dau la cuptor pentru două ore, la foc foarte mic, şi apoi se stinge focul şi se lasă uşa întredeschisă, pentru ca bezelele să se răcească aşa.
3. Pentru cremă, gălbenuşurile se amestecă cu mascarpone, iar separat, albuşurile se bat spumă până ce se întăresc. Apoi se adaugă în crema de mascarpone şi se încorporează uşor.
4. Se unesc bezelele două câte două cu cremă la mijloc, se aşază pe un grătar şi se decorează cu sos de ciocolată topită.

Loading...