Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 300 g făină
  • un praf sare
  • 3 linguri ulei
  • 10 g drojdie
  • 100 ml lapte
  • Pentru umplutură:

  • 1/2 ceapă
  • 200 g șuncă
  • 100 g cașcaval
  • 1/2 ardei gras
  • praf de usturoi
  • praf de oregano uscat
  • 3-4 linguri unt topit
  • 1. Pentru aluat, se amestecă ingredientele într-un bol și se frământă bine, apoi se lasă 30 de minute, deoparte, la crescut.
    2. Se întinde aluatul pe masa de lucru. Partea care va fi la interior se unge cu o lingură de unt topit.
    3. Se așază felii de șuncă și se presară cu praf de usturoi, se rulează puțin, se presară ceapă și ardei
    tăiați mărunt, se rulează, se pune cașcavalul și se presară oregano.
    4. Se așază aluatul rulat într-o formă de copt unsă cu puțin unt topit, se coace 30 de minute și când se scoate se unge acest sendviș cu restul untului topit. Se lasă să se răcorească în tavă și apoi se taie.

    Sursa foto:Shutterstock