Selena Gomez a vorbit pentru prima dată de despărțirea de Justin Bieber. A fost abuzată de artist. „A fost foarte dificil …“

Selena Gomez a vorbit pentru prima dată de despărțirea de Justin Bieber. A fost abuzată de artist. „A fost foarte dificil ...“

Selena Gomez s-a iubit la nebunie timp de șapte ani cu Justin Bieber și toată lumea îi considera cuplul perfect, însă abia acum la doi ani de la despărțire a rupt tăcere și a spus adevărul despre relația lor.

 

Frumoasa artistă care a avut probleme mari de sănătate în ultimii ani și chiar a trecut printr-un transplant de rinichi a povestit într-un interviu pentru postul de radio american NPR că relația ei cu celebrul cântăreț a fost una extrem de toxică.

Selena și Justin au avut o relație ce a durat  șapte ani din 2011 până în 2018 și erau considerați unul dintre cele mai fruoase cupluri din showbiz. Însă, artista mărturisește acum că artistul o abuza emoțional.

„M-am simţit cu adevărat o victimă a unui anumit tip de abuz în timpul relaţiei, a spus cântăreaţa. Întrebată de reporter dacă se referă la abuzul emoţional, cântăreaţa a confirmat. „Da, am fost abuzată emoţional şi a trebuit, ca adult, să găsesc o modalitate de a înţelege acest lucru. Nu-mi doresc să vorbesc toată viaţa despre asta, dar sunt mândră de faptul că acum mă simt mai puternică ca niciodată şi că am găsit o modalitate de a depăşi această traumă, a dezvăluit artista, potrivit Daily Mail.

Selena vorbește despre relația ei toxică cu Justin și în noua ei piesă „Lose You To Love Me'. Artista recunoaște că despărțirea de Justin a fost foarte urâtă, că nu a apucat să-i spună tot ce a avut de spus și că se bucură că s-a terminat.

„Sunt foarte mândră de această piesă. Am simţit că relaţia noastră nu s-a încheiat decent, şi am acceptat asta, dar aveam nevoie de o modalitate prin care să pot spune nişte lucruri pe care simţeam că trebuie să le spun. Nu e un cântec despre ură. Este un cântec care spune că am avut ceva frumos şi că nu voi nega niciodată asta.  A fost foarte dificil şi mă bucur că s-a terminat, a mai spus artista.

De altfel, Justin, care a mărturisit recent că suferă de boala Lyme  și că a fost dependent de droguri, a recunoscut  că a fost abuziv în toate relații lui de până acum și  că nu a fost respectuos cu femeile pe care le-a iubit.

În prezent, Justin pare foarte fericit alături de Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit la doar câteva luni după despărțirea de Selena. Justin și artista s-au despărțit în martie 2018, iar în luna mai artistul canadian, în vâsrtă de 25 de ani, a început o relație cu Hailey. În luna septembrie, ei s-au căsătorit civil înmare secret. Selena mărturisește în melodia ei că a fost devastată că Justin a înlocuit-o atât de repede, la doar două luni de la despărțire.

Citește și: