Selecțiile pentru Şcoala Socială de Tenis, Înot și Fotbal vor avea următorul program:

între orele 10:00-12:00, selecţia pentru Şcoala Socială de Tenis Simona Halep, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani, interesaţi de acest sport.

între orele 12:00-14:00, selecţia pentru Şcoala Socială de Înot Camelia Potec, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 8 ani, interesați de acest sport.

între orele 14:00-16:00, selecţia pentru Şcoala Socială de Fotbal Bogdan Stelea, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 8 ani, interesați de acest sport.

Selecțiile pentru Şcoala Socială de Tenis, Înot și Fotbal. Declarația campioanilor

Mă bucur că pot susține alături de Stejarii Country Club pentru al doilea an consecutiv școala socială de tenis, că pot să ofer șansa unor copii să practice tenisul într-un cadru organizat. Cred că aceasta este cea mai bună metodă de a transmite un exemplu tuturor copiilor care doresc să practice orice fel de sport, nu doar tenis.” Simona Halep

Anul acesta lansăm alături de Stejarii Country Club școala socială de fotbal, un proiect nou dedicat tuturor copiilor care iși doresc sa practice fotbalul, cei mai talentați dintre aceștia urmând a fi pregătiți pentru sporturi de performanță.” Bogdan Stelea

Selecțiile pentru Şcoala Socială de Tenis, Înot și Fotbal. Ce câștigă copiii aleși

Scopul selecţiei este acela de a identifica copiii pasionați să practice tenisul, înotul si fotbalul, în limita locurilor disponibile. Aceştia vor beneficia de lecţii de grup cu antrenori cu experienţă în domeniu, de 2 ori pe săptămână, sesiuni de pregătire fizică şi echipamente profesioniste, în perioada octombrie 2018 – septembrie 2019. Activităţile vor fi găzduite pe terenurile de tenis, fotbal și piscina din cadrul Stejarii Country Club, copiii beneficiind de cele mai bune condiții oferite de club.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com

Iată și cum alegi cea mai bună rachetă de tenis