Care este secretul tinereții Mirabelei Dauer și de ce îi este foarte teamă

Mirabela Dauer trucuri de frumusete

Cântăreața Mirabela Dauer e foarte admirată și la cei 70 de ani bătuți pe muchie pe care îi are. De câte ori apare pe micul ecran, nu ne putem abține și lăsăm orice am face pentru a o privi mai cu atenție. Și la o simplă privire, nu avem cum să nu observăm că tenul e încă tânăr, chipul luminos, vedeta debordând de energie.

Am vrut să știm ce o ține așa de tânără și de radioasă pe Mirabela Dauer. Poate merge zi de zi la salon, poate își face singură, acasă, tratamente? Poate s-a ferit o viață întreagă de soare?

Nimic din toate astea. 'Nu vreau sa dezamăgesc, dar nu am niciun truc', ne-a spus simplu marea artistă.

'Nu sunt prietenă cu machiajul… Nu-mi fac tratamente sofisticate', a mai declarat pentru Libertatea pentru femei cântăreața.

Mirabela Dauer nu le critică însă pe femeile care apelează la astfel de ajutoare. Pe ea teama o reține să facă la fel. 'Mi-e teama de operații si injecții (altfel n-aș ezita să apelez la ele)', ne-a mărturisit Mirabela Dauer.

Și care să fie secretul său atunci? 'Am doar un suflet tânăr și plin de dragoste. Poate că ăsta este secretul meu', declară simplu artista, care ne încântă de peste 50 de ani.

Foto: Facebook/Mirabela Dauer

Vezi și cum a slăbit Mirabela Dauer.

Citește și: