La 55 de ani de ani și un corp fără defect, Elle Macpherson a spus în sfârșit care e secretul ei! Uite și ce băieți mari are!

secretul siluetei lui Elle Elle Macpherson

Deși greu de crezut, modelul Elle Macpherson e de aproape 40 de ani în branșă. Și în toți acești ani, pare că nu a îmbătrânit deloc. Aceleași picioare lungi și zvelte, aceeași talie subțire și abdomen plat, același zâmbet inconfundabil.

Vedeta, care este împotriva operațiilor estetice și care susține că nu a apelat niciodată la ele, recunoaște însă că a încercat la un moment dat Botoxul și injecțiile cu colagen, dar afirmă că acestea nu sunt pentru ea.

Într-un interviu recent, Elle, mamă a doi copii, de 22 de ani și, respectiv, 17 ani, a spus în sfârșit care este secretul siluetei sale: drenajul limfatic.

Adeptă a remediilor naturale, Elle merge regulat la astfel de masaj și spune că rezultatele sunt spectaculoase. Chiar a postat la un moment dat o fotografie cu abdomenul său înainte și după o astfel de ședință.

Printre beneficiile masajului limfatic se numără și eliminarea toxinelor, care se vede inclusiv la nivelul pielii. O talie mai suplă e un alt efect, mai spune vedeta.

E drept însă că modelul are și un stil de viață foarte activ și mănâncă extrem de sănătos.

Vezi și Sezonul vacanțelor: Elle Macpherson arată senzațional în costumul de baie, la 55 de ani!

Citește și: