Fără îndoială Meghan Markle are un păr superb. Iată care e secretul ei. Așa stăpânești un păr rebel și cârlionțat!

Fără îndoială Meghan Markle are un păr superb. Iată care e secretul ei. Așa stăpânești un păr rebel și cârlionțat!

Când nu își prinde părul, soția prințului Harry, Meghan Markel, de 37 de ani, îl lasă să atârne pe umeri și acesta sclipește de sămătate. Și, deși toată lumea știe că are origini africane, părul ei nu trădează asta. Cum reușeșete?

Chiar luni, la o vizită oficială la Universitatea Loughborough, Meghan Markle a afișat o coafură impecabilă, aducând aminte de frizura lui Rachel, din ”Friends”, cu ani în urmă. Toate firele de păr erau la locul lor, în ciuda vântului.

Tratament cu cheratină

Potrivit fostului ei stilist din Londra, părul natural al ducesei de Sussex este unul cu niște ”cârlionți superbi”. Însă Meghan consideră că este mai potrivit să se afișeze cu părul drept, motiv pentru care, pentru a-l proteja, pentru că este nevoită să-l întindă constant, și pentru a-l face mai ascultător, merge periodic la salon, pentru tratamente cu cheratină.

”Meghan venea la mine cel puțin de două ori pe săptămână, pentru tratamente cu cheratină”, a declarat Theonie Kakoulli.

Un astfel de tratament costă circa 350 de dolari și durează între două și patru ore. Se aplică această proteină care este secretată în mod natural de păr, după care părul este încălzit, pentru ca porii să se sigileze.

Potrivit hairstylist-ului, Meghan are ”un păr foate frumos” și foarte sănătos. ”Se vede că îl îngrijește și că e mândră de el – chiar e incredibil”, a mai spus expertul, prin mâna căruia au trecut nenumărate femei.

Foto: NorthFoto

Vezi și Detaliul pe care nimeni nu l-a observat la voalul de mireasă a lui Meghan Markle. E cea mai frumoasă dovadă de dragoste pe care i-o putea aduce prințului Harry!

Citește și: