Sunt căsătoriți de 25 de ani! Melinda Gates a spus secretul mariajului ei cu Bill Gates

secretul casniciei Melindei cu Bill Gates

În această lume în care din ce în ce mai puține căsnicii rezistă, iar mare parte dintre cele care încă sunt în picioare au la bază resemnarea sau frica de a trăi pe cont propriu, o căsătorie precum cea a miliardarului Bill Gates cu Melinda, care a intrat în cel de-al 26-lea an la 1 ianuarie 2019, pare și chiar este o raritate.

Melinda Gates, în vârstă de 54 de ani, a povestit recent care este rețeta mariajului lor, dând destule amănunte 'din casă'. Răbdarea – aceasta a stat și stă la baza căsniciei ei cu Bill.

În plus, a povestit ea, au ajuns într-un moment al vieții în care ea și soțul ei, cu 9 ani mai vârstnic, pot râde despre multe lucruri, inclusiv unele prin care au trecut. Au fost însă anumite momente de cumpănă, în care s-a întrebat sincer dacă poate merge mai departe în doi.

Totuși, a ținut să puncteze faptul că soțul ei este un om cu care se trăiește ușor.

În prezent filantrop, Melinda a lansat recent un volum autobiografic, dovedind astfel că are multe talente. Să nu uităm că Melinda, care pare că trăiește în umbra soțului ei, deși lucrurile nu stau deloc așa, a studiat tot matematica și e as în computere. De altfel, i-a câștigat inima soțului ei învingându-l pe Bill la matematică. Ulterior, i-a unit și pasiunea pentru puzzle-uri.

Melinda a ținut să specifice că iubirea care s-a născut între ea și Bill nu are nimic de-a face cu statul său de antreprenor, care l-a făcut multi-miliardar.

Melinda și Bill Gates au împreună trei copii: Jennifer, de 22 de ani, Rory, de 19, și Phoebe, de 16 ani. Acești nu vor moșteni însă din imperiul părinților decât 10 milioane de dolari fiecare.

Vezi și De asta divorțează? Cum arată și cine este amanta lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Citește și: