Un actor român a ajuns în grațiile lui Nicole Kidman: ”A fost o încântare”

Un actor român a ajuns în grațiile lui Nicole Kidman: ”A fost o încântare”

Nu doar că unii actori români reușesc să ajungă la Hollywood și să joace în filme de top, dar unii, grație talentului lor, reușesc să ajungă în grațiile unor mari vedete de peste Ocean. E cazul actorului român Sebastian Stan.

Nu doar că a avut onoarea de a juca alături de Nicole Kidman, dar a cucerit-o total. Iar dovadă e o postare a acesteia pe Instagram. Sub o fotografie în care apare alături de actorul român, Nicole Kidman scrie: 'Ne lipsești tuturor, Sebastian Stan. Am adorat să lucrez cu tine'.

Sebastian Stan si Nicole Kidman

Cei doi, dar și mulți alți actori cu ștate mari au fost colegi pe platoul de filmare al peliculei 'The Destroyer'.

Postarea măgulitoare la adresa românului a strâns zeci de mii de like-uri și sute de comentarii. Inclusiv Sebastian Stan s-a simțit dator să-i scrie actriței câteva rânduri.

'Mulțumesc, Nicole Kidman! Mă simt binecuvântat că am lucrat cu tine. A fost o experiență pe care nu o voi uita niciodată', a replicat el la postarea vedetei. Câți actori din România sau din orice altă țară au onoarea de a fi obiectul admirației frumoasei și talentatei Nicole Kidman, distinsă cu Oscar?

Sebastian Stan vine la București

Sebastian Stan, în vârstă de 35 de ani, care a putut fi văzut în multe filme cu încasări record, așa cum au fost 'Black Swan', 'The Martian' sau  'Captain America: Civil War', el apărând la începuturile carierei sale inclusiv în serialul 'Law and Order', va veni la București în această primăvară.

Va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediții a American Independent Film Festival, care va avea loc la București, între 27 aprilie și 3 mai 2018, și va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, 'I, Tonya', cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur și cinci nominalizări la Premiile BAFTA.

Foto: Instagram

Vezi și Nicole Kidman, aspru citicată: A uitat complet de copiii adoptați

Citește și: