Seamănă din ce în ce mai bine cu Arnold Schwarzenegger, inclusiv la mușchi! Uite cum arată Patrick Schwarzenegger la 24 de ani!

Patrick si Arnold Schwarzenegger cu ani in urma

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar în cazul lui Patrick Schwarzenegger lucrurile chiar așa stau. Tânărul în vârstă de 24 de ani, cel mai mare dintre copiii actorului, începe să-i semene din ce în ce mai bine tatălui lui, inclusiv când vine vorba de mușchi.

Copia fidelă a tatălui său în tinerețe, Patrick a început să se antreneze serios la sală. Visul lui nu e să devină culturist, el alegând deja modellingul și actoria. A defilat de-a lungul timpului pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri, așa cum sunt Ralph Lauren sau Armani.

Cât despre actorie, Patrick a avut primul rol la 10 ani. Cel mai recent este în comedia romantică ”Midnight Sun”, unde are rol principal alături de Bella Thorne.

Flaunt mag

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on

Iar dacă vi se pare că zâmbetul lui amintelște de cineva e vorba despre John F. Kennedy. Puțini știu că mama sa, Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold, face parte din clanul Kennedy. Prin urmare, Patrick e strănepot de-al fostului președinte american.

În prezent, Patrick este într-o relație cu modelul Abby Champion. Cei doi se întâlnesc din 2016.

Humuhumu nukunuku apua’a ??

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) on


Tânărul are viitorul deja asigurat, el lansându-și o linie vestimentară încă de la vârsta de 15 ani. De altfel, se poate spune că e un om de afaceri de succes, cu tot cu ”patalama”, el studiind chiar afacerile la o universitate din California.

Foto: Instagram

Vezi și Tatăl său a fost sex-simbol, unul dintre cei mai în formă oameni de pe planetă, dar asta nu-l motivează. Nu te gândeai că fiul lui Arnold Schwarzenegger poate să arate așa

Citește și: