Se reia serialul ”Dădaca”? Fran Drescher știe clar cine va fi fiica sa din sitcom

se reia serialul Dadaca

Actrița Fran Drescher, cu origini românești, a vorbit recent despre reluarea serialului care i-a adus celebritatea: 'The Nanny' (Dădaca). Deși deocamdată totul e la stadiul de proiect, actrița de 61 de ani știe exact cine ar trebui să o joace pe fiica ei în serial.

E vorba despre o cântăreață celebră, pe val peste ocean: Cardi B. O alegere interesantă din partea lui Fran, ținând cont că rapper-ița are origini exotice – tată dominican și mamă din Trinidad. Mai mult, atenția media a fost atrasă asupra ei inițial după ce ea a povestit despre cariera de stripper-iță.

'Sunt foarte de acord să facem un remake după serial', a declarat actrița, la aproape 20 de ani de la terminarea serialului în care juca rolul lui Franny Fine.

Actrița a ținut să atragă atenția că și ea și Cardi B au voci speciale, amândorura le plac costumațiile fistichii și acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care s-ar potrivi în roluri de mamă-fiică.

Turnură ciudată în serial. Fran, copil cu un bărbat de culoare

Bineînțeles, cu o astfel de fiică, în niciun caz iubitul ei din serial, Maxwell Sheffield, nu poate fi tatăl. 'Va trebui să fie un bărbat de culoare', a explicat Fran, care recent a învins cancerul.

De altfel, Cardi B a avut o apariție în emisiunea ' The Tonight Show with Jimmy Fallon' în care a venit îmbrăcată și coafată întocmai ca 'dădaca'.

Scenariul închipuit de Fran ar putea deveni realitate, din moment ce unul dintre creatorii săi este tocmai Peter Marc Jacob , fost soț al actriței. Cei doi sunt momentan în discuții, căutând o cale de a readuce comedia pe micul ecran.

'Dădaca' a avut premiera în 1993 și a durat până în 1999.

Vezi și O mai știți pe „Dădaca'? Cum arată acum Franny Fine. A pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut

Citește și: