Se poartă rucsacul

se poartă rucsacul
Este foarte practic, ușor de inclus în garderoba casual și foarte încăpător. Rucsacul a revenit în actualitate și ar trebui să-l includem și noi pe lista accesoriilor obligatorii de anul acesta.

Rucsacul din piele – poseta.ro

Este, evident, cu o clasă deasupra celor din pânză sau din alte materiale, însă doar datorită durabilității. Este un produs de cursă lungă. Se poate purta la vestimentația casual șic. Și dacă alegi un model clasic fără multe fermoare sau buzunare poți să-l porți ca pe un accesoriu semi-elegant la un sacou military sau navy.
rucsacul

Rucsacul frumos colorat –  Zara

Atrage toate privirile și poți să-i adaugi nelipsitele pampoane din blăniță. Cu acest artificiu transformi rucsacul într-o veritabilă piesă ultra-modernă. Celebrele pampoane adaugate pe genți și rucsacuri sunt amuzante și pufoase. Nu e obligatoriu să-ți placă, dar trebuie să recunoaștem că imaginația nu are limite. 
rucsacul

Rucsacul din pânză – Stradivarius

Se poartă în zilele însorite cu jeans și bluze tematice. Se poartă cu nelipsitele cămăși cu mâneci bufante și volane. În general, este un accesoriu inclus în ținutele moderne ale anului. Nu uita de tenișii albi și de blugii rupți.

 

Copyright: vadymvdrobot / 123RF Stock Photo