Surpriză majoră de la Arnold Schwarzenegger. E și Eddie Murphy implicat

Arnold Schwarzenegger Tripletii

Actorul Arnold Schwarzenegger a anunțat că va juca într-un remake al comediei ”Gemenii”, în care cu ani în urmă apărea în postura de frate a lui Danny Devito. De acestă dată, însă, filmul se va numi ”Tripleții” și va fi cooptat și Eddie Murphy.

 Fanii peliculei din ”Gemenii”, din 1988, așteptau anunțul de ceva vreme, Arnold, fost guvernator al Californiei, afirmând acum ceva vreme că dorește o reeditare a filmului.

Iată că deja scenariul e gata, iar starul din ”Terminator” se declară extrem de mulțumit de rezultat.

 Lăsând la o parte diferențele vizibile de înfățișare dintre cei trei, chiar și de rasă, rămâne de rezolvat și problema vârstei. Arnold Schwarzenegger are 70 de ani, Danny Devito, 70, și Eddie Murphy – 56.

Eddie Murphy, greu de convins

Nici Devito, nici Eddie Murphy nu au făcut comentarii pe această temă. În urmă cu doi ani, vorbind despre acest proiect, Murphy spunea că se va implica doar dacă scenariul îl va convinge. ”Nu fac nimic dacă scenariul nu e incredibil”, spunea el atunci, când se vehiculase apariția unui astfel de film.

”Dacă scenariul va fi extrem de amuzant, o fac”, mai arăta el, completând: ”Am făcut câteva filme în care mi s-au oferit o grămadă de bani și am lăsat de la mine, am acceptat. Am făcut destule de-astea. Nu mai trebuie să procedez așa”, semn că pentru actor banii nu mai sunt motivația principală. Să fie acesta motivul pentru care Eddie Murphy nu a mai fost văzut de o vreme nici pe micul, nici pe marele ecran?

Vezi și Are cinci copii, dar unul îi seamănă din ce în ce mai bine. Cine e mini Arnold Schwarzenegger | GALERIE FOTO

Citește și:

Loading...