Se apropie finala „Temptation Island – Insula iubirii”

Se apropie finala „Temptation Island – Insula iubirii”

Peste doar două zile va fi difuzată finala emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', Antena 1. Care sunt cuplurile care pleacă împreună și care sunt cele care pleacă separat?
Miercuri, 27 iulie și joi, 28 iulie, Antena 1 difuzează finala emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', unde se va afla care dintre cuplurile sosite împreună pe insulă pleacă la fel cum au venit. Momentul adevărului va scoate la lumină imagini de pe ambele insule, unele dintre ele în premieră, altele deja văzute de concurenții de pe cele două insule. Cum vor trece concurenții prin această ultimă probă, dacă vor alege demnitatea sau vor continua să mintă și să se mintă singuri, vor înțelege, în sfârșit, unde au greșit și vor fi capabili să ierte și să treacă mai departe peste vorbele grele sau chiar infidelitățile comise rămâne de văzut.

Ispitele și-au jucat rolul, iar acum vor părăsi scena

Înaintea mult așteptatelor reîntâlniri dintre cupluri, ispitele vor avea ocazia să-și ia la revedere de la cei lângă care au trăit două săptămâni intense, de la cei pe care i-au ajutat să-și înțeleagă sentimentele față de parteneri și chiar să se cunoască mai bine pe ei înșiși. Unii dintre concurenți vor înțelege abia acum că ispitele și-au jucat rolul, iar acum a sosit momentul să părăsească scena pentru a-i lăsa să se confrunte cu propriile relații. Câte mai pot fi salvate și câte nu rămâne de văzut în ultimele două ediții ale emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', la Antena 1 cu începere de la ora 20.30.

Credit foto: Antena 1