Ce îi scria un cântăreț celebru, mort între timp, Madonnei. Cei doi avuseseră o relație și ea a fost cea părăsită

scrisoarea lui Tupac Shakur pentru Madonna

Puțină lume știe că, în anii 90, Madonna forma un cuplu, la un moment dat, cu rapperul Tupac Shakur, mort între timp într-un atac armat.

O scrisoare pe care acesta i-a trimis-o Madonnei în 1995, când el se afla în închisoare, urmează să fie scoasă la licitație, în ciuda eforturilor Madonnei de a bloca acest lucru.

De altfel, eforturile acesteia de a împiedica scoaterea epistolei la licitație – artista a apelat chiar la justiție, pierzând însă – nu au făcut decât să mărească interesul pentru scrisoare.

Site-ul Gotta Have Rock & Roll, unde va fi pus în vânzare documentul, a anunţat că licitaţia începe de la 100.000 de dolari. Reprezentanţii platformei de licitaţii se aşteaptă ca preţul de vânzare să ajungă undeva în jurul sumei de 300.000 de dolari.

Madonna a fost cea părăsită

Printre altele, în mesajul semnat de regretatul rapper pe 15 ianuarie 1995 se află dezvăluirea potrivit căreia cei doi s-au despărţit pentru că ea este albă.

'Pentru tine, faptul că eşti văzută cu un bărbat de culoare nu îţi afectează în niciun fel cariera. În orice caz, te-ar face să pari mai deschisă şi interesantă. Dar pentru mine, cel puţin cum simţeam eu că sunt perceput, aş fi dezamăgit jumătate dintre oamenii care m-au făcut ceea ce sunt. Nu am vrut să te rănesc', scria Tupac.

E posibil ca Madonna să nu dorească ca epistola să fie făcută publică deoarece ea a fost cea părăsită.

Tupac Shakur, autorul unor hituri precum „California Love”, a decedat în 1996, în Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion „Suge” Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa.

După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

Vezi și La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală rară, care îi face dificilă viața

Citește și: