”Sclava iubirii” de Elisabeth Naughton continuă seria ”Casa Păcatelor”

”Sclava iubirii” de Elisabeth Naughton continuă seria ”Casa Păcatelor”

'Sclava iubirii' de Elisabeth Naughton este cel de al doilea volum din seria 'Casa Păcatelor'. Continuă povestea lui Luciano Salvaciti și Natalie James din 'Fructul interzis'.

Natalie se consideră 'Sclava iubirii', iar evenimentele tulburătoare par să confirme asta. Atunci când se trezește dintr-un somn greu cu un tatuaj ciudat. Pe degetul inelar scrie 'Sclavă', iar în interior sunt inițialele lui Luc.

Citește și: Povești pline de suspans în luna aprilie în colecția Cărți Romantice

'Sclava iubirii' vrea să evadeze

'Sclava iubirii' face o mărturisire dureroasă: 'Unele uși ar trebui să rămână închise. A făcut o greșeală fatală. Nu trebuia niciodată să întredeschid ușile acestei lumi interzise. Dar pentru că am făcut-o, acum sunt prizonieră. Prinsă în capcană de bărbatul pe care credeam că-l iubesc. De bărbatul în care m-am încrezut prostește odinioară. Bărbatul după care, în ciuda minciunilor și a amăgirilor, continui să tânjesc. El îmi poate topi hotărârea cu o singură poruncă șoptită. Simt că cedez dorinței pe care încă o trezește în mine. Și, totuși, dacă vreau să supraviețuiesc, trebuie să găsesc o cale de scăpare. Dacă nu fac asta, mi-e teamă că voi fi consumată de lumea lui întunecată, care, în cele din urmă, mă va distruge. Voi fi pierdută pentru totdeauna în Casa Păcatelor'…

Luc vrea să fie salvatorul ei

Cu toate acestea, Luc nu este vinovat și nu a încercat să o transforme în 'Sclava iubirii'. El face tot posibilul să o țină departe de familia lui morbidă. Tatuajul i l-a făcut tot pentru a o proteja și o duce departe pe o insulă pustie tot în acest scop. Iar lucrurile se complică și mai tare. Îl vei vedea pe Luc într-o poziție ingrată. Va fi forțat să facă totul pentru a-i apăra viața lui Natalie. Va face tot ce poate să o știe în siguranță, inclusiv să se însoare cu ea?

Citește 'Sclava iubirii' de Elisabeth Naughton pentru a afla răspunsurile la această întrebare. Cartea apare vineri, 19 aprilie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește și: