Schimb savuros de replici între Mihaela Rădulescu și Cabral Ibaka: ”E în sânge!”

Mihaela Radulescu Cabral Ibaka

Fără îndoială, Mihaela Rădulescu este o mamă mândră. Și are și de ce! Fiul ei, Ayan, se transformă într-un tânăr foarte chipeș, parcă de pe o zi pe alta. Iar celebra lui mamă nu are încotro decât să-l laude pe unde apucă, inclusiv pe rețelele de socializare. Fapt observat de prezentatorul TV Cabral Ibaka, care a ținut să-i facă, mai în glumă, mai în serios, o observație. Totul a dus la un schimb savuros de replici între cei doi.

Postând pe Instagram o fotografie în care apar ea și fiul ei, ambii ținând ceea ce pare a fi cafea în mâini, Mihaela Rădulescu a adăugat câteva hastaguri sugestive, precum #proudmama (mamă mândră).

Cabral Ibaka, și el părinte, nu a rezistat tentației de a comenta și a lansat în mediul online următorul comentariu: ”Fetițo, nu te mai lăuda”.

Replica juratului de la ”Românii au talent” nu s-a lăsat așteptată, amuzând pe toată lumea: ”n-am cum, e in sange:))”.

Dialogul savuros a fost apreciat de fani, care i-au transmis vedetei exact ce dorea să audă: ”Nu cred ce mare s-a făcut!! Și cât de simpatic ? Ai cu ce să te mândrești!!”, i-a scris cineva.

Și i-au mai transmis ceva fanii Mihaelei Rădulescu. S-au arătat nedumeriți de faptul că Ayan bea cafea, la numai 13 ani. Și de această dată Mihaela Rădulescu a avut replica la ea: ”hot chocolate, nu cafea”. Dilema a fost, așadar, elucidată.

Vezi și Mihaela Rădulescu, poză rară de familie. Uite ce mare s-a făcut fiul său!

Citește și:

Loading...