Scânteia pasiunii aprinde Cărțile Romantice în luna octombrie

Scânteia pasiunii aprinde Cărțile Romantice în luna octombrie

Noi povești incitante și pline de pasiune vor intra în 'Cărțile Romantice' din luna octombrie. Vom descoperi un destin compromis în cartea lui Mary Balogh, o femeie isteață și puternică în romanul semnat de Amanda Quick și o eroină modernă, dar cu aceleași probleme în dragoste, în povestea lui Susan Phillips.

 

  1. 'Totul pentru fericire' de Mary Balogh – 6 octombrie

Ducele de Riverdale moare, lăsând în urmă o avere frumoasă, dar un secret teribil, care avea să îi cutremure familia. Una dintre ficele sale este considerată ilegitimă și nevoită să plece din Londra, unde situația ei este luată în derâdere. Frumoasa Camille găsește un post de profesoară la un orfelinat, dar tot aici găsește și un bărbat care i-ar putea dezvălui ce înseamnă dragostea adevărată.

  1. 'Trebuia să fii tu' de Susan E. Phillips – 13 octombrie

Ce face o femeie ambițioasă și puternică la conducerea unui club de fotbal, chiar dacă nu știe nimic despre sport? Veți descoperi răspunsul urmărind aventurile lui Phoebe Somerville care intră într-o lume dură a bărbaților, unde numai competiția contează.

  1. 'Giuvaierele nopții' de Amanda Quick – 20 octombrie

Mercy Pennington se ocupă de un anticariat unde cărțile vechi și poveștile de dragoste îi răpesc tot timpul. Dar, când ajunge în mâinile ei o carte rară, considerată dispărută, viața ei intră pe un făgaș deopotrivă incitant și periculos. Așa îl cunoaște pe Croft, care ar putea fi iubitul viselor ei, dar și bărbatul care îi pune viața în pericol.

  1. 'Cucerirea lui Lady Cassandra' de Madeline Hunter – 27 octombrie

Lady Cassandra sfidează orice regulă și refuză să se mărite cu bărbatul care a compromis-o. Se îndepărtează de familie și singurul ei venit, pentru moment, sunt câteva bijuterii fabuloase pe care le primise moștenire. Le vinde, dar vicontele Ambury, care le cumpără la licitație, întârzie plata. Ambury ar face orice să obțină mai mult de la Cassandra, decât niște bijuterii…

sursa foto: 123rf.com