Scandal uriaș în Marea Britanie. Mama lui Kate Middleton, aspru criticată de prietenii prințesei Diana pentru gestul ei: „Ceva mai bolnav nu am văzut”

inel de logodna Kate Middleton de la printesa Diana

Un nou scandal zguduie Marea Britanie, iar de data aceasta o are în prim plan pe mama lui Kate MIddleton. Aceasta a fost aspru criticată de prietenii regretatei prințese Diana după ce a început să vândă pe site-ul ei costume de prințese zombie, inspirate dintr-o ținută a lui Lady Di.

 

Carole Middleton (63 de ani) are o afacere de succes în Marea Britanie. Ea vinde haine şi accesorii de petrecere. Zilele acestea, mama lui Kate Middleton a iscat controverse puternice şi se află în centrul unui scandal din cauza unui produs care apare pe site-ul ei Party Pieces', potrivit The Sun.  Ea a pus la vânzare un costum de prințesă zombie pentru Halloween, în condițiile în care nepoți ca ei este prințesă, iar fiica ei este căsătorită cu fiul regretatei prințese Diana.  Mai exact, pe site-ul ei apare o fetiţă blondă, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă roz cu alb, acoperită cu pete de sânge, iar  costumul costă 10,99 lire sterline. Însă, ceea ce i-a supărat cel mai tare pe fani, e faptul că acest costum cu diademă este inspirat dintr-o ținută a prințesei Diana, care s-a stins din viață, într-un teribil accident în 1997.

Citește și: Iată ce face Monica Gabor în SUA. A renunțat la cariera de fotomodel pentru o meserie neașteptată

Mama lui Kate Middleton s-a inspirat după o ținută a prințesei Diana

Mama lui Kate Middleton a fost pusă la zid de către internauţi, care au criticat-o aspru pentru gestul ei. Mai mult, Simone Simmons, o  prietenă a regretatei Prinţese Diana s-a declarat oripilată' de gestul lui Carol Middleton și a invitat oamenii să boicoteze site-ul. Ceva mai bolnav nu am văzut! Sper ca oamenii să boicoteze site-ul', a declarat Simone.

De asemenea, editorul revistei Majesty, Ingrid Seward, a spus că acest costum este de prost gust'. Deocamdată, reprezentanţii companiei nu au făcut niciun comentariu.

Afacerea familiei Middleton a început în vara anului 1981, când Carole, însărcinată cu Kate, nu a mai putut lucra ca stewardesă la British Airways şi a început să confecţioneze pungi pentru petrecerile copiilor pe care le vindea, pentru puţini bani, prietenilor şi vecinilor.

Party Pieces' se bucură acum de un real succes, iar mare parte din averea familiei provine din afacerea cu obiecte pentru petrecere.

Citește și: