Carole Middleton (63 de ani) are o afacere de succes în Marea Britanie. Ea vinde haine şi accesorii de petrecere. Zilele acestea, mama lui Kate Middleton a iscat controverse puternice şi se află în centrul unui scandal din cauza unui produs care apare pe site-ul ei “Party Pieces”, potrivit The Sun.  Ea a pus la vânzare un costum de prințesă zombie pentru Halloween, în condițiile în care nepoți ca ei este prințesă, iar fiica ei este căsătorită cu fiul regretatei prințese Diana.  Mai exact, pe site-ul ei apare o fetiţă blondă, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă roz cu alb, acoperită cu pete de sânge, iar  costumul costă 10,99 lire sterline. Însă, ceea ce i-a supărat cel mai tare pe fani, e faptul că acest costum cu diademă este inspirat dintr-o ținută a prințesei Diana, care s-a stins din viață, într-un teribil accident în 1997.

Mama lui Kate MIddleton a pus la vanzare pe site-ul ei un costum al unei printese zombieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Iată ce face Monica Gabor în SUA. A renunțat la cariera de fotomodel pentru o meserie neașteptată

Mama lui Kate Middleton s-a inspirat după o ținută a prințesei Diana

Mama lui Kate Middleton a fost pusă la zid de către internauţi, care au criticat-o aspru pentru gestul ei. Mai mult, Simone Simmons, o  prietenă a regretatei Prinţese Diana s-a declarat “oripilată” de gestul lui Carol Middleton și a invitat oamenii să boicoteze site-ul. “Ceva mai bolnav nu am văzut! Sper ca oamenii să boicoteze site-ul”, a declarat Simone.

De asemenea, editorul revistei Majesty, Ingrid Seward, a spus că acest costum “este de prost gust”. Deocamdată, reprezentanţii companiei nu au făcut niciun comentariu.

Afacerea familiei Middleton a început în vara anului 1981, când Carole, însărcinată cu Kate, nu a mai putut lucra ca stewardesă la British Airways şi a început să confecţioneze pungi pentru petrecerile copiilor pe care le vindea, pentru puţini bani, prietenilor şi vecinilor.

“Party Pieces” se bucură acum de un real succes, iar mare parte din averea familiei provine din afacerea cu obiecte pentru petrecere.

Citește și: