Scandal la Hollywood! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se acuză reciproc pentru eșecul mariajului lor

Scandal la Hollywood! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se acuză reciproc pentru eșecul mariajului lor

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul american, dar după 10 ani de relație și opt luni de căsătorie, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au anunțat că divorțează. Totul părea să fie o decizie amicală, însă între cei doi a început acum scandalul și fac amândoi acuzații grave.

Liam şi Miley păreau deciși să-și facă împreună o familie, însă faptul că și-au jurat iubire în fața lui Dumneze nu  i-a unit deloc, ba mai mult cei doi au decis să se despartă.  În timp ce artista a părut că se bucură de libertatea după anunțul divorțului și a fost surprinsă în vacanță în Italia, sărutându-se cu fotomodelul Kaitlynn Carter, actorul australian Liam Hemsworth s-a refugiat iniţial în casa fratelui său Chris Hemsworth. Acesta a publicat  un mesaj în care făcea apel la respectarea intimităţii vieţii sale şi în care îi dorea lui Miley Cyrus „multă sănătate şi fericire în viitor”.

Însă acum au început să iasă la iveală detalii enștiut ale căsătoriei lor. Apropiaţii lui Miley au asigurat că adevăratul motiv al despărţirii au fost problemele actorului cu alcoolul şi drogurile, în timp ce prietenii lui Liam susțin că infidelitatea artistei le-a distrus mariajul.

Mai mult, Miley îi transmite soțului ei prin intermediul melodiei ei, abia lansate, că nu mai are 17 ani și s-a schimbat, referindu-se la vârsta pe care o avea când l-a cunoscut pe australian la filmările „The Last Song” (Ultimul cântec). Ba mai mult, și ea lasă de înțeles că Liam se refugia adesea, în droguri și alcool, de care ea s-a săturat.

Liam Hemsworth își dorește o viață de familie liniștită

„M-am trezit într-o zi şi totul se năruise. Este momentul să las totul în urmă, nu vreau whisky şi pastile”, spune ea, referindu-se la adevăratul motiv al despărţirii sale. Motiv greu de crezut, având în vedere că artista este copilul răsfățat al Hollywood-ului, care a fost implicată adesea în scandaluri cu alcool și droguri.

Miley Cyrus face aluzie şi la dorinţa ei de a trăi la oraş (locuieşte în Los Angeles de când avea 13 ani), faţă de intenţia lui Liam Hemsworth de a se muta în Australia, la fel ca fratele său, într-o reşedinţă la malul oceanului.

Cu toate acestea, Liam le-a povestit apropiaților că Miley era mai preocupată de cariera ei decât pe viața lor de familie și că aceasta nu voia să facă copii.

„El adoră faptul că ea are o carieră și se concentrează pe ea, dar își dorește, de asemenea, și o soție care să-i gătească și care să stea acasă cu copiii lor', a declarat un prieten al actorului.

„Liam este focusat pe o viață mult mai liniștită, în timp ce Miley se pregătește pentru un nou val în cariera sa. Cei doi au rămas în relații bune și nu a fost o despărțire grea dar ei au decis că sunt în puncte diferite ale vieții', a mai spus sursa.

Citește și: