Sărut șoc între Ozana Barabancea și Aurelian Temișan

Sărut șoc între Ozana Barabancea și Aurelian Temișan

O mare petrecere s-a încins în ultima ediția a transforming show-ului Te cunosc de undeva!', unde s-a lăsat cu sărutări între concurenți și chiar jurații Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

 

În Marea Finală Te cunosc de undeva!', difuzată aseară la Antena 1, Liviu Vârciu a cerut-o de soție pe Nicoleta Nucă și a sărutat-o cu foc. „Aș vrea să fii soția mea! Să zici da, și la datorii, și la bucurii! Ce zici?', a întrebat-o Liviu, în genunchi, pe tânăra Nicoleta.

Credit foto: Antena 1

Nicoleta Nucă și Liviu Vârciu

Credit foto: Antena 1

Sărutul pătimaș al mirilor

Concurenții și prezentatorii au jucat hora miresei, iar mirii s-au sărutat cu foc, în uralele nuntașilor'. În mod incredibil, la rândul lor, nașii Ozana Barabancea și Aurelian Temișan, au urmat exemplul mirilor. Și nici domnișoara de onoare, Geørge, nu a rămas nesărutată.

Ultima ediție a sezonului a fost plină de surprize. Cei șase finaliști, Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, au adus pe scenă momente spectaculoase din musicaluri celebre.

Momente artistice au susținut și cei patru jurați, care au cântat în marea finală, alături de concurenții nefinaliști, Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Paula Chirilă și Rareș Dragomir.

Iar marele câștigător al sezonului al nouălea a fost desemnat Liviu Teodorescu, aseară încântând cu o excelentă transformare în Iuda, personaj din celebra operă rock Jesus Christ Superstar', semnată de Andrew Lloyd Webber și Tim Rice.

 

Credit foto: Antena 1