În Piața Universității din Capitală are loc „București, inima ta”, târgul ce sărbătorește Dragobetele și Mărțișorul 2018.

Un mărțișor este un talisman norocos

Sărbătorește Dragobetele și Mărțișorul în Piața Universității

Evenimentul are loc în perioada 24 februarie – 8 martie și este deschis zilnic publicului lar între orele 10.00 și 21.00.

Cei mici și cei mari se vor putea bucura de spectacole, ateliere de creație, pantomimă, magie și bucate tradiționale.

Pentru acest eveniment, Primăria Capitalei a pregătit o perdea de lumini formată din 30 de șiruri luminoase lungă de 100 de metri, cu 400 de leduri.

Ce semnificație au cele mai frumoase mărțișoare

Îndrăgostiții se vor putea bucura de un pat în formă de inimă, dotat cu 2.300 de leduri colorate.

Nici inelul cu diamant nu va lipsi, acesta fiind alcătuit din 2.600 de leduri și are o înălțime de 3,5 m.

Vizitatorii târgului vor putea admira două decorațiuni în formă de inimă cu aspectul unor flori cu o dimensiune de 2,3 m înălțime și cu 300 de leduri.

Târg de Mărțișor la Muzeul Țăranului Român din București

În perioada 24 februarie și până pe 1 martie, la Muzeul Național al Țăranului Român din București are loc Târgul Mărțișorului 2018.

Evenimentul este deschis zilnic, între orele 10.00 – 18.00.  Bilet de intrare: 4 lei preț întreg, 2 lei preț redus (elevi, studenți, pensionari).

Și aici veți găsi mărțișoare dintre cele mai inedite și ingenioase realizate și din materiale neconvenționale și unicat.

De asemenea, vizitatorii mari și mici vor putea gusta din preparatele tradiționale din toate colțurile țării care nu vor lipsi de la acest eveniment.

Luna Martie este o lună a cadourilor simbolice, făcute cu drag, o lună a iubirii, a aprecierii și a distracției.

Nu te vei plictisi, căci în această lună la tot pasul vei întâlni un târg, o expoziție, de unde le vei putea cumpăra un cadou frumos celor dragi.

Sursa foto