Sărățele cu caș

sărățele cu caș

Sărățele cu caș- aperitiv numai bun de servit pe lângă un pahar cu bere! În cazul copiilor înlocuiți paharul de bere cu o cană de sana sau de chefir! 

Ingrediente pentru sărățele cu caș:

● 300 g caș

● 450 g făină
● 100 g unt ● 2 ouă
● 100 ml iaurt
● 1/2 legătură mărar
● un praf de sare

Pentru copt:

● un ou bătut

1. Se trece cașul prin răzătoare și apoi se amestecă bine cu făina, sarea, untul moale, ouăle, iaurtul și mărarul tocat mărunt.
2. Aluatul obținut se frământă puțin pe suprafața de lucru și apoi se întinde pe masa presărată cu făină.
3. Se taie fâșii care se transferă în tava de copt și se ung cu ou bătut.
4. Se lasă la cuptor 20-25 de minute.

Îți recomand și această plăcintă cu varză!

Sursa foto:Shutterstock