Ce spune Sarah Ferguson despre fostul ei soț, prințul Andrew, cu care încă locuiește, la 23 de ani de la divorț: ”Trăiesc cu prințul meu arătos, cel mai chipeș prinț”. Divorț doar de fațadă?

sarah Ferguson locuieste in continuare cu printul Andrew, de care a divortat

Sarah Ferguson, ducesă de York, a dezvăluit recent că, după 23 de la finalizarea divorţului, încă trăieşte în aceeaşi casă cu prinţul Andrew, al doilea fiu al reginei Elizabeth.

Figură controversată în anii 1990, apropiată a prinţesei Diana, cumnata ei, divorţată, de asemenea, în 1996, Sarah Ferguson are, după 33 de ani de la căsătoria cu prinţul Andrew, două fiice – Beatrice şi Eugenie.

La 23 de ani de la divorţ,  Ferguson a mărturisit: „Trăiesc în Royal Lodge cu prinţul meu arătos, care este prinţul cel mai chipeş dintre toţi'.

Ea a făcut dezvăluirea în timpul unui toast ţinut la o petrecere dată de magnatul Ernie Boch Jr. în Massachussets, profitând de prezenţa jurnaliştilor pentru a răspunde zvonurilor apărute cu privire la relaţia ei.

'Andrew va fi mereu prinţul meu!'

Nu este prima dată când Ferguson îşi arată devotamentul faţă de prinţul Andrew. În 2013, ea spunea: „Andrew va fi mereu prinţul meu! Continuă să fie prinţul meu chipeş, prinţul pe cal alb'.

Sarah Ferguson, alintată de britanici Fergie, a fost subiectul mai multor scandaluri în anii 1990, spre nemulţumirea reginei Elisabeta a II-a și mai a ales a prințului consort Philip.

În urmă cu un an, ea a fost acuzată în Turcia că a filmat în 2015-2016, ilegal, copiii dintr-un orfelinat din Ankara pentru un documentar al său. Procuratura turcă a cerut 22 de ani de închisoare drept pedeapsă, în cazul în care va fi găsită vinovată.

Pentru acelaşi documentar al ITV, Sarah Ferguson a filmat incognito, alături de fiica ei Beatrice, şi în România.

Aparent, în prezent, ea duce o viaţă discretă. Este ambasadoare UNICEF şi a călătorit recent în Sierra Leone, unde organizaţia construieşte mai multe şcoli.

Vezi și Sarah Ferguson spune, în sfârșit, de ce a divorțat de prințul Andrew, fiu al reginei Elisabeta. Au vrut să se recăsătorească, dar cineva le-a pus bețe în roate

Citește și: