”O șansă incredibilă” nu e întotdeauna ceea ce pare

”O șansă incredibilă” de Amanda Quick

”O șansă incredibilă” de Amanda Quick spune povestea unei tinere care părea să nu aștepte nimic de la viață, dar are parte de un noroc nemaipomenit. Totuși, acesta vine cu un preț…

Philadelphia Fox și prietena ei, Chrissie, au crescut împreună într-un orfelinat. Phila nu avea părinți, dar Chrissie a știut dintotdeauna că are un tată și spera că acesta va veni să o ia. Realitatea este mai mult decât a visat ea vreodată: tatăl, Nick, este proprietarul Lightfoot Industries.

”O șansă incredibilă” și o iubire periculoasă

La scurt timp după revederea lui Chrissie cu Nick, acesta moare și îi lasă ei moștenire cea mai mare parte din acțiunile companiei. Totuși, norocul nu pare să fie de partea fetei. Moare neașteptat într-un accident de mașină. Prevăzătoare, își făcuse deja testamentul în favoarea prietenei din copilărie, Phila, o tânără încăpățânată și independentă. Fiul lui Nick, care nu a primit mare lucru prin testamentul tatălui, apare la ușa Philei. Nu pare cel mai bun moment, dar între ei se naște o idilă. Nu pot să nege atracția irezistibilă pe care o simt unul față de celălalt. Pentru prima dată, fata crescută la orfelinat pare să se bucure de noroc la bani și în dragoste. Totuși, în spatele ochilor seducători ai bărbatului stă un mister care i-ar putea amenința viața.

Citește ”O șansă incredibilă” de Amanda Quick, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul promoțional de doar 9,99 lei (carte + revistă).

Citește și alte volume interesante de Amanda Quick:

”Scânteia pasiunii” de Amanda Quick, o carte de care te vei îndrăgosti

”Dragostea nu are reguli”, un roman palpitant, marca Amanda Quick

 

Loading...