Sandvișuri mexicane

Sandvișuri mexicane

Cele mai bune sandvișuri mexicane le savurăm împreună!

Ingrediente

  • 2 legături ceapă verde
  • 200 g amestec de legum mexicane
  • ulei
  • 200 g ciuperci feliate
  • 1/2 piept de pui fiert
  • 100 g caşcaval ras
  • 8 foi tortilla de 20 cm diametru
  • sare
  • piper
  • 1. În două linguri de ulei se călesc ceapa şi ciupercile tăiate. Se presară sare şi piper.
    2. Apoi, se pune în tigaie amestecul de legume mexicane şi se lasă 5 minute să se evapore apa. Se amestecă bine cu ciupercile şi ceapa.
    3. Foile de tortilla se aşază pe masă şi se repartizează caşcavalul pe fiecare jumătatea foilor.
    4. Se repartizează apoi amestecul de legume, tot pe jumătate, peste caşcaval, apoi se aşază puiul fiert şi tăiat felii. Se pliază şi se prăjesc în ulei.

    Sursa foto: Shutterstock