Ea e actrița pentru care producătorii Matrix voiau să rescrie rolul principal. Avea oricând întâietate față de Keanu Reeves

Sandra Bullock trebuia sa joace in Matrix

Deși pare greu de crezut acum, ținând cont de succesul pe care l-a avut și îl are încă filmul 'Matrix', cu Keanu Reeves în rol principal, la vremea respectivă a fost foarte greu să fie găsit un actor pentru această postură.

Producătorii au aboradat-o inclusiv pe Sandra Bullock, acum în vârstă de 54 de ani, pentru care erau în stare să rescrie rolul principal. I-au trimis scenariul, dar aceasta nu a fost interesată.

'Am fost la atât de mulți oameni că nici nu mai țin minte. Eram disperați', povestește unul dintre producători.

Pentru rolul lui Neo, au fost abordați mai toți actorii celebri, dar se pare că niciunul nu a mirosit imensul succes de box office pe care avea să-l aibă filmul lansat în urmă cu 20 de ani. Au fost contactați, fără succes, Brad Pitt, Leonardo Dicaprio, dar și Will Smith. În cele din urmă, Keanu Reeves a fost cel care a intrat perfect în rolul care avea să-i aducă și celebritatea.

Revenind la Sandra Bullock, chiar dacă nu a fost implicată în 'Matrix', cu siguranță a făcut alegerie potrivite în materie de roluri, din moment ce este deja distinsă cu Oscar.

Vezi și Sandra Bullock voia să aibă copii de la 17 ani. Ce a făcut mama ei să o împiedice

Citește și: